Onze manege ligt aan het bos direct aan het “Veluwe Massief”, een gebied van 2400 ha. met bossen en heidevelden. Vanuit onze achteruitgang kun je uren lang rijden waardoor het erg leuk is om er trektochten en dagtochten te maken

springwei

 

Ons terrein is erg bosrijk en er bevinden zich twee grote verlichte buitenbakken, een binnenbak en een verlichte overdekte springbak, ook een springweide is aanwezig en een longeerton ontbreekt uiteraard ook niet.
Daarnaast zijn er vier paddocks waarvan er een overdekt is, een grote overdekte stapmolen met plaats voor vier dieren
en zo`n 65 stallen.

 

 

 

 (2)
Clubhuis

 

 

In ons gezellige clubhuis kunt u de verrichtingen van de paarden en de ruiters volgen zowel doodmiddel van televisie schermen als live ondertussen kunt u dan genieten van een hapje of een drankje.

 

 

 

 

 

pony rijles in de eerste manege

 

 

De paardrijlessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven en we hebben kleine groepen maximaal 6 ruiters bij de paarden en maximaal 7 ruiters bij de pony’s.

Gelet op de unieke locatie behoren mooie buitenritten uiteraard tot de mogelijkheden.

 

 

 

 


Logies voor paard/pony en ruiter

In de directe nabijheid zijn er meerder campings en vakantieparken waar u als ruiter kunt overnachten. Ook zijn er enkele andere parken waar wij goede ervaring mee hebben zijn te vinden op de pagina links.

Zo hoef je geen dag zonder je trouwe viervoeter te zijn en wil je de omgeving ook graag per paard verkennen, dan kun je je paard of pony in de vakantie bij ons stallen. Wij vertellen je graag welke tochten je kunt maken door de bossen naar de mooiste plekjes van de Veluwe.
Boek wel op tijd, want vol = vol. klik hier voor meer info over logeboxen.


Poetscursus

5x beginners kaart gekocht?
Dan krijg je een gratis poetscursus!
Goed poetsen en opzadelen is een belangrijke en leuke voorbereiding op paardrijden. Alle handige tips en weetjes leer je tijdens de poetscursus.

Opgeven en kan het in clubhuis.

Poets en (2)
Toiletteer cursus

 

Toiletteer cursus

Het wedstrijd klaar maken van je pony / paard.

  • Wedstrijd klaar maken
  • manen en de staart invlechten
  • netjes knippen
  • aparte vlechten maken
  • en nog veel meer!!!

De toiletteer cursus is niet gratis vraag bij de bar voor meer informatie.

 


Shop

shop
De Sequoia Shop

De Sequoia Stables Shop is een winkel met veel voor en over paarden, pony’s en ruiters.

Daarnaast hebben wij voor de kleine portemonnee ook een tweedehands collectie, zeer de moeite waard om eens te bekijken.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Wij bestellen het graag voor je!

 

 

 

 

Veiligheid

SAM_0116
Sequoia Shop van binnen

Veiligheid is een zeer belangrijk onderdeel van Sequoia Stables naast de verplichte cap, raden wij ook iedereen aan een bodyprotector te kopen.

Een bodyprotector beschermt je wervelkolom, ribben en alle onderliggende organen bij een val. Zo kun je de kans op ernstige blessures, zoals gekneusde en gebroken ribben, verminderen of zelfs voorkomen. Vooral een blessure aan je ribben en wervelkolom kan grote gevolgen hebben. Deze ontstaat bijvoorbeeld bij een val van een paard, waarbij je tegen een voorwerp aan valt (bijvoorbeeld een hindernis of een bakrand).

Caps en bodyprotectors zijn verkrijgbaar in onze shop.

Ook verjaardags cadeautjes en andere handige dingen in de shop te koop.

Wij adviseren je graag!

Wil je meer weten? Bel ons dan voor het maken van een afspraak.

 

error: Onze content is beveiligd, het is niet mogelijk om dit te kopiëren.